Galleria

8.3.2024


Metsävaaran Kuuran Kukka *Halla ja Metsävaaran Kuuran Tähti *Nova ❤️


30.10.2023


ThunderLight "Isla" muuttaa sijoitukseen Ulpun perheeseen Ylämyllylle.ThunderFlash "Hippu" muuttaa Joensuuhin Johannan perheeseen.ThunderSky "Pihka" muuttaa Joensuuhun Annen ja Juhan luokse.ThunderStorm"Kelmi" muuttaa Jonnan luokse Mänttä-VilppulaanThunderBolt "Usva" jää kotiin kasvamaan ❤️
29.10.2023


Pennunaika kasvattajan luona vihkoset uusille omistajille ❤️ 30.10.2023 pentutarkissa kaikki hyvin 🥰22.5.2022

Kuuran Tähti "Nova" muutti Joensuuhun Minnan ja Saanan yhteisomistukseen. 


Kuuran Taika "Etta" muutti Kangasalle Jennin perheeseen. 


Kuuran Kosketus "Venni" muutti Ylämyllylle Pirjon ja Martin yhteisomistukseen. Kuuran Loiste "Mysti" muutti Kemiin Ninan perheeseen.Kuuran Hiutale "Hessu" muuttaa Tampereelle Oonalle ja Aapolle.Kuuran Kukka "Halla" muuttaa sijoitukseen Ilomantsiin Katin perheeseen
21.5.2022

Pennunaika kasvattajan luona vihkoset on nykyään sähköisessä muodossa ❤️ 
Pentutarkissa kaikki todettiin terveiksi ja pojilla oli timantit paikoillaan. Yhdellä uroksella on pienen pieni napatyrä, mutta se ei tule vaivaamaan. 8.1.202215.8.2021
Päivä retkellä ❤
1.3.2020

A-pentue täytti 13.8.2017 seitsemän viikkoa. Maanantaina 14.8.2017 kävimme eläinlääkärissä tarkastuksella ja siellä todettiin molemmat terveiksi. Samalla käynnillä Nanalta ja Diegolta tutkittiin silmät, polvet, kyynäret ja lonkat.

Pennuille on tehty tuttuun tapaan pennunaika vihkoset. Molemmat neidit kotiutuvat uusiin koteihin perjantaina 18.8.2017. Paljon onnea vielä Pia Jokinen (Tricolour Malla) ja Jenna Tervo (Soopeli Ninni) ihanista tulokkaista <3  Jään innolla odottamaan teidän kuulumisia. Kuinka pentujen kanssa on mennyt, kuinka he kasvavat ja kehittyvät elämässään.


 

Metsävaaran A-pentue


 Metsävaaran Adorable Tale (Malla)Metsävaaran Amazing Story (Ninni)


 

Tuttuun tapaan pennuille tehty omat pennunaika vihkoset, omasta kasvusta ja kehityksestä <3

 

 Pennut täyttivät 2.6.2016 seitsemän viikkoa. Aika on mennyt hurjalla vauhdilla. Diego poika lähtee uuteen kotiin 7.6.2016. Nana tyttönen jää meille kasvamaan :)


                     Metsävaaran Indy´s Last Wish
                     Metsävaaran Indy´s Last Hope
Toinen pentutapaaminen järjestetty heinäkuussa 2015. Valitettavasti osallistumaan ei päässyt kuin Metsävaaran Bablo, Paavo. Vaikka osallistujia ei ollut paljoa, silti vauhtia riitti ja poika laittoi meidän tytöt liikkeelle :)

 

Metsävaaran Mimosa, Bamsu pärjäsi hienosti Nokialla TOKO kokeessa saaliina kotiin hän sai ALO0 pisteistä 96 tuomarina toimi Heino Tiina.

 

7 viikkoa on mennyt kauhealla vaihdilla. Sehän tarkoittaa sitä että pienet lähtevät maailmalle :)

 

 

 

                                         Metsävaaran Bablo 

 
                                    Metsävaaran Bianca

 
                                      Metsävaaran Bella

 
                                  Metsävaaran Belinda

  


Metsävaaran Mimosa, Bamsu pärjäsi hienosti Ylöjärvellä TOKO kokeessa saaliina kotiin hän sai ALO3 pisteistä 129 tuomarina toimi Tala Jaana.

Ensimmäinen pentutapaaminen 9.6.2013


Pitkästä aikaa pennut pääsivät tapaamaan toisiaan ensimmäisellä pentutapaamisella. Vauhtia kyllä tuona päivänä riitti, mutta ihana nähdä mitä daameja tytöistä onkaan kasvanut.


Metsävaaran Mimosa, Bamsu om. Ida Rimminen Metsävaaran Minnie, Netta om. Krista Savolainen 


 Lotta ja Netta


Bamsu ja Lotta


     Nita, Lotta, Bamsu ja Netta
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti